Garageporte efter dine ønsker

Hos JH Porte leverer og opsætter vi garageporte til private og erhvervskunder, både lokalt i og omkring Kolding, Vejle og Fredericia, men også i resten af landet.

 

Vi tilbyder et stort udvalg af garageporte i forskellige materialer, designs og farver. Ønsker du en manuel eller automatisk garageport? Vi kan hjælpe med begge dele! Vi har stort fokus på altid at levere vores arbejde i en høj kvalitet til en god konkurrencedygtig pris.

Find den rette port til din bygning

Det er vigtigt, at man vælger sin garageport med omtanke, så den passer til resten af bygningens udseende. Vi står klar med professionel rådgivning, så du får valgt den rette port til din bygning. Ikke mindst prisen er en vigtig faktor, da man nemt kan komme til at købe for dyrt. Det er vi som fagfolk i stand til at rådgive og vejlede omkring.​

Få et uforpligtende tilbud på garageporte

Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på en eller flere garageporte? Så kontakt os på telefon 26 36 00 41 til en uforpligtende samtale. Fortæl os om dine ønsker og behov, og lad os sammensætte et godt tilbud på garageporte til dig. Du kan også skrive til vores e-mail info@jhporte.dk for yderligere information.

Du kan læse mere om vores garageporte herunder eller i vores brochure her. Se også rulleport og ledhejseport.

Fyldningspanel eller glas -TopLine Serie

Porten består af en vedligeholdelsesfri aluminiumsramme, som kan udfyldes med forskellige fyldningspaneler med eller uden glas og males efter dit valg. Højden på sektionen kan tilpasses din garage, hvilket resulterer i et meget harmonisk hele. TopLine-sektionerne kan også anvendes som glassektion i HighLine og WoodLine serien (undtaget HLC og WLC).

Det forstærker ikke kun din ports look, men sørger også for, at du får mere lys ind i din garage. Fyldningspanel: Det isolerende fyldningspanel er 21 mm tykt og helt fladt. Fyldningspanelet leveres i en farve efter dit valg og behøver ikke at have samme farve som rammen.

Glas: Du kan vælge mellem 4 mm enkelt hårdt glas, eller 21 mm dobbelt isolerende hårdt glas. Glasset er ikke sikkerhedsglas.

Garageport

Download vores brochure omkring garageporte her.

Kontakt os

JH Porte monterer og servicerer porte i hele Danmark. Vi har stor erfaring med at lave specielle portløsninger, og vi giver gerne gratis rådgivning og vejledning.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HLC - HighLine Serie

Tidens tand ses ikke på denne klassiker. Det flotte relief, som vi kalder kasetterne, giver porten et klassisk og luksuriøst look. Portens overflade er fremstillet i træårestruktur. Denne port kan også personliggøres med f.eks. vinduer med seperate ruder. Med sit iøjnefaldende look tilfører den altid noget til husets karakter. HighLine serien leveres som standard i hvid. Disse garageporte kan fremstilles i lige præcis den farve, du ønske.

HLG HighLine Serie

Til de, som vil have noget anderledes, har vi HLG garageporte. Denne port er fremstillet i træårestruktur, men uden horisontale linier. På grund af dens moderne look egner denne garageport sig særlig godt til huse med en nutidig arkitektur. Ligesom de andre porte fra HighLine serien er HLG også en vedligeholdelsesfri port af høj kvalitet. HighLine serien leveres som standard i hvid. HLG garageporte kan fremstilles i alle farver.

HLM -HighLine Serie

Hvis du elsker det, som er specielt, anderledes og smukt er denne garageport til dig! Denne port kan leveres i farverne RAL 9006 og RAL 9010. Vi kombinerer disse designfarver med en overfladestruktur, som vi kalder MICRO-struktur. MICRO-strukturen har et horisontalt bølgemønster, som giver porten et helt anderledes udseende. En moderne port til moderne mennesker. HighLine seriens garageporte leveres som standard i hvid, men kan også fremstilles i en farve efter dit ønske.

HLP - HighLine Serie

De dybe horisontale riller giver denne port et særligt look. Træårestrukturen kombineret med de dybe riller forstærker fornemmelsen af, at denne port fremstilles af brede planker. På grund af de dybe riller er overgangen mellem HLP’s individuelle paneler nærmest usynlige, hvilket giver porten et meget harmonisk look. Den perfekte port til dem, der lægger mærke til detaljerne. Garageporte fra HighLine serien leveres som standard i hvid, men alle farver er mulige.

HLS - HighLine Serie

På HLS er træårestrukturen udskiftet med stucco-struktur. På samme måde som HLW har panelerne horisontale linier. Hvis du foretrækker stucco-strukturen kombineret med f.eks. et panel med firkantede vinduer, så er HLS garageporte det rigtige valg. Standard farven er hvid, men porten kan også fremstilles i en anden farve efter dit ønske.

HLV -HighLine Serie

Hvis du foretrækker et mere stramt design, er denne den rette port at vælge. HLV garageporte har en fuldstændig glat overflade uden træårer og horisontale linier. Hvis du vil have mere lys i din garage, kan HLV udmærket kombineres med et aluminium TopLine glaspanel. TopLine -Panelet forstærker HLV’s stramme design. HighLine serien leveres som standard i hvid, men alle farver er mulige.

HLW - HighLine Serie

Porten kan fremstilles i en farve efter dit ønske. Næsten alle farver er mulige. HighLine Woodgrain er de mest solgte garageporte i vores sortiment. Panelerne har træårestruktur med horisontale linier. Der findes et utal af muligheder, som personliggør porten, f.eks en særlig farve. Som med alle HighLine porte, er kvaliteten altid garanteret. HighLine serien leveres som standard i hvid. HLW er et godt og sikkert valg.

WLC/L - WoodLine Serie

Woodline WLG/L garageporte er fremstillet i lys eg kombineret med træårestruktur og opdelt på en klassisk manér ved hjælp af kasetter. WoodLine WLC/L er den perfekte port til den, som holder af tidløs klasse.

WLS/D -WoodLine Serie

WoodLine serien har den eksklusive udstråling, som forbindes med en massiv træport, men kræver ikke den samme vedligeholdelse, som ægte træ gør. Specifikationerne for denne port ligner dem for WLS/L. Forskellen er, at farven på WLS/D "træ" er mørk eg. En smuk "deluxe port", som pga. den mørke farve bidrager til husets totale karakter.

WLS/L - Woodline Serie

WoodLine serien er kendt for dens eksklusive udstråling, der ligner en massiv træport, men uden at kræve den samme vedligeholdelse, som ægte træ gør. Lige som de andre porte i WoodLine serien, kombineres WLS/L perfekt fremtoningen af en træport med stålportens brugervenlighed. Panelerne har træåre-finish i kombination med horisontale linier. Farven på WLS/L "træ" er lys eg. Den lyse egetræsfarve gør WLS/L til en klassisk port til moderne mennesker.

Vi kan blandt andet hjælpe med

Vores leverandører​