Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Rulleporte

JH Porte har den helt rigtige rulleport til dig uanset, om du skal bruge den til erhverv eller til din private bolig. I mange tilfælde passer målene til ens portåbning med standardmålene fra fabrikken, men i andre tilfælde er det nødvendigt at få specialdesignet porten. Hos JH Porte kan vi hjælpe dig med begge dele. Vi står klar til at præsentere dig for vores sortiment af rulleporte og give dig en professionel rådgivning i dit valg.

Få et godt tilbud på din rulleport i dag på telefon 26 36 00 41 eller via vores kontaktformular.

Kontakt os
Måleenheder

Vi tilbyder to slags rulleporte

Hos JH Porte forhandler vi som standard to forskellige slags rulleporte:

Almindelig hurtig rulleport

Denne slags rulleport er en kvalitetsport, hvor der er tænkt meget på brugervenlighed og sikkerhed. Porten er den optimale løsning mellem kolde og varme rum, hvor energitabet er en stor faktor. Rulleporten har en selvreparerende dug, hvilket giver store driftsbesparelser på reparationer og vedligehold.

Hurtig rulleport med stor åbning

En hurtig rulleport med stor åbning fra JH Porte giver dig mulighed for at få rulleporte til meget store åbninger. Denne rulleport kan anvendes til porte, der har op til 20x10 meter åbninger og er samtidig vind modstandsdygtig op til 140 km/timen.

Du kan få flere oplysninger om vores rulleporte her

Din leverandør af rulleporte i hele Danmark

JH Porte har værksted i Vojens, men vi tilbyder levering og opsætning af rulleporte i hele landet. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du søger et professionelt porte firma på Fyn eller Sjælland.

Indhent et tilbud på en rulleport

Er du interesseret i at få et tilbud på en rulleport? Så ring til os i dag på telefon 26 36 00 41og indhent et tilbud på din ønskede rulleport. Du er også velkommen til at kontakte os skriftligt via vores kontaktformular eller på vores e-mail info@jhporte.dk. Vi ser frem til at modtage din henvendelse.