Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Industriporte

JH Porte er din professionelle leverandør og montør af industriporte i hele Danmark. Vi tilbyder industriporte i en høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi har stort fokus på at levere en høj service, og vi leverer og monterer derfor altid vores industriporte til den aftale tid. Vi forhandler flere forskellige typer industriporte, og vi står klar til at rådgive dig i, hvilken type industriport der er den bedste løsning til din bygning.

Indhent et tilbud på industriporte i dag på telefon 26 36 00 41 eller via nedenstående kontaktformular.

Kontakt os
Måleenheder

Skræddersyet industriporte

Vores mange års erfaring inden for branchen kombineret med gode leverandører betyder, at vi har ekspertisen til at bygge skræddersyede industriporte, der passer præcis til dine behov. Du kan vælge mellem alle størrelser, farver og kombinationer af forskellige port sektioner. Kontakt os gerne for yderligere oplysninger om dine muligheder inden for skræddersyede industriporte.

Tre typer industriporte

Hos JH Porte forhandler vi tre forskellige slags industriporte:

ST industriporte

ST industriporte er lavet af stål sandwichpaneler (sektioner), som passer til alt industribyggeri. De enkelte paneler er fyldt med polyuretanskum (CFC-fri) og er termisk adskilt. Derfor har panelerne ingen kuldebroer, hvilket betyder, at de giver en optimal isolering. ST-portpaneler er 40 mm tykke og for-og bagsiden er fremstillet af 0,5 mm galvaniseret stålplader i standard farve RAL 9002. Denne grundige forarbejde behandling giver portpanelerne en lang levetid. Desuden er ST portpaneler udfærdiget i et stuk design, der giver portene et endnu mere attraktivt udseende.  For en lille ekstra pris kan portpanelerne leveres i alle tænkelige RAL farve.

ALU-portpaneler

ALU-portpaneler har samme særlige kendetegn som ST-portpaneler, men de har et mere imponerende udseende. Dette skyldes, at forsiden og bagsiden af ALU sandwichplader har et aluminium finish (stuk design). ST og ALU overhead porte er forsynet med galvaniseret stål endestykker, og aluminium top og bund profiler - sidstnævnte indeholder gummitætning.

AR industriporte

AR industriporte består af dele fremstillet af robust aluminiums profil. Afhængig af dine krav, kan disse portpaneler indeholde forskellige elementer, såsom 21 mm tyk akryl dobbeltvinduer, enkelt akryl ruder, slagfast polycarbonat, enkelt sikkerhedsglas eller 21 mm tykke sandwichportpaneler. Alle aluminiums sektioner kan leveres i alle ønskede RAL farver. AR industriporte har et luksuriøst udseende, og er dels på grund af mængden af transmitteret lys, især velegnet til demonstrations områder eller værksteder, hvor lyset er vigtigt.

industriporte

Få flere informationer om vores industriporte her

Få et tilbud på industriporte

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på industriporte til din virksomhed. Send en forespørgsel via vores kontaktformular eller ring til os på telefon 26 36 00 41. Vi glæder os til at give dig et godt tilbud på dine industriporte.