Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Dockingstationer

Dockingstationer benyttes til lastning og losning af varer i industrien. Der er tit forskel på størrelsen af varehuset og køretøjet, der leverer varerne, hvilket kan skabe huller, hvor varerne bliver udsat for vind og vejr. Med en dockingsstation sikrer du en effektiv tætning og en praktisk og holdbar varelevering. Hos JH Porte har vi god erfaring med installering af dockingstationer, og herunder læsseramper og slusehuse.

Få et uforpligtende tilbud på dockingstationer i dag på telefon 26 36 00 41 eller via vores kontaktformular.

Kontakt os
Måleenheder

PROMStahl dockingstationer

Vi er leverandør af PROMStahl dockingstationer. PROMStahl har specialiseret sig i design, fremstilling og installation af blandt andet dockingstationer, slusehuse og læsserampe. PROMStahl er en af de førende leverandører inden for dockingstationer og stålkonstruktioner til det europæiske marked, og deres produkter overholder alle de europæiske standarder. Du kan læse mere om PROMStahl dockingstationer her

Læsserampe i høj kvalitet

Vælger du en læsserampe fra PROMStahl, er du sikret en løsning i særdeles høj kvalitet. PROMStahls ramper fås i flere udformninger med forskellige muligheder for at udligne niveauforskelle mellem køretøj og terræn, hvilket sikrer let og hurtig af- og pålæsning. Kontakt os gerne, så hjælper vi dig med at finde den læsserampe, der passer til netop dine behov.

Slusehus - en selvstændig dockingløsning

Et slusehus kan i kombination med en læsserampe fungere som en selvstændig dockingløsning, der monteres udvendigt på bygningen. Slusehusene fra PROMStahl fås i flere varianter - for eksempel både med og uden isolering, alt efter behov. Slusehusene er særligt fordelagtige for virksomheder, der har begrænset indvendig plads eller som har behov for at minimere varmetab.

Vælg den rette dockingløsning

Det er vigtigt at vælge den dockingløsning, der passer bedst til ens virksomheds behov. Eksempelvis kan vi levere et system, der er næsten lufttæt. Det passer godt til varehuse, der har behov for at holde varer på køl og holde insekter ude. Vi er leveringsdygtig i forskellige løsninger inden for dockingstationer, og vi rådgiver dig gerne i, om det er en læsserampe eller slusehuse, der er den bedste løsning til din virksomheds behov.

dockingstationer

Hør mere om vores dockingløsninger

Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende samtale, hvor vi kan fortælle dig mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Vi rådgiver dig gerne i, hvilken læsserampe, du skal vælge, eller fortæller dig mere om vores forskellige slusehuse. Kontakt os på telefon 26 36 00 41 eller på info@jhporte.dk. Vi står klar til at tage imod din henvendelse og besvare dine spørgsmål.